Min video for Marts er nu oppe. Jeg snakker om 5 ting, som jeg har lært ved at være her i England. Nogle mere mærkværdige end andre. Desuden viser jeg lidt af hvad min søndag bød på. Kan da tease med at jeg besøgte en yderst hypet, blomstret og lyserød café i London, hint hint. Valgte dog nok den værst tænkelige dag at tage afsted på. Det var virkelig virkelig koldt! Typisk nok havde vi haft 11-12 grader hele ugen, men i weekenden ramte ‘the beast from the east igen’, så det var en kold fornøjelse at stå i kø i tre kvarter i 0 graders varme, for at komme ind og få kaffe og kage.

Foreviges skulle de smukke omgivelser selvfølgelig, så ventetiden i kulden blev holdt ud, haha. Meningen var egentlig at jeg ville have gået lidt rundt i London og shoppet og set lidt, men det var simpelthen for koldt til at foretage sig noget som helst. Så efter et par butiksbesøg hoppede jeg på toget hjem igen. Det må blive næste gang. Hyggeligt var det dog. 

English / My video for March is now up. It’s in Danish so I’ll tell you here what it’s about. I simply share 5 lessons I have learned here in England so far. Also I show little snippets from a very hyped, flowery and pink café that I went to, hint hint. Unfortunately I chose the worst possible day to go to London. I ended up queuing for 45 min in 0 degrees just to get coffee and cake (and photos of course).

My plan was to take a walk around in London and do a bit of shopping but it really was too cold to do anything, so after visiting a few shops I jumped on the train back home. Until next time London!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...