Glædeligt forår, selvom det ikke rigtig føles som forår endnu. I denne uge har temperaturerne ligget lige under frysepunktet det meste af tiden, og vi har haft masser af sne, hvilket er usædvanligt her. Folk er slet ikke vant til det, skolerne holder snefri, mange toge kører ikke, og gaderne fyldes med børn med kælke på vej til den nærmeste kælkebakke. Det virker til at folk nyder det, omend de er lidt trætte af det kolde vejr. Jeg har dog hørt at temperaturerne i Danmark, stikker helt af i den forkerte retning, og at det aldrig har føltes så koldt. Jeg er meget kuldeskær, så jeg glæder mig til varmere vejr i næste uge. Vi skulle få 9 grader på søndag, hvilket ikke er helt til at forestille sig lige nu.

Jeg har endelig en ny video online. Det er min februar video, men jeg havde simpelthen så mange problemer med at uploade den, så derfor er den først kommet op i dag. I videoen snakker jeg kort om hvordan det går efter snart to uger i England, og så viser jeg min lejlighed frem, som jeg er ved at være helt på plads i. I kan endda også se en lille snippet fra det smukke, men kolde snevejr, vi havde forleden.

English / Happy Spring everyone, eventhough it doesn’t really feel that way yet. It’s so cold here in England this week but fortunately it should be much better next week. I finally have a new YouTube video ready for you guys. I would have put it up a few days ago but I had so much trouble uploading it. So today here it is! I talk very briefly about how it’s going here in UK and then I’m showing my apartment. Still debating if I should continue doing my videos in Danish or starting speaking in English.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...