byjenni blog

Shirt / H&M, boots + leather pants / H&M Premium Quality

God søndag og godmorgen alle sammen. Min weekend har egentlig været rimelig afslappet so far. Det meste af tiden er blevet brugt på familie hygge, og i dag satser jeg på at få lavet noget arbejde og ordne lidt praktisk. Selvom der endnu er et par uger til jeg rykker til England, så er jeg mentalt begyndt at pakke, og jeg har da også fundet en del af de ting frem, som jeg skal have med. Jeg satser lidt på sådan rigtigt at begynde at pakke i starten af næste måned. Eftersom den lejlighed jeg flytter ind i, allerede er møbleret, skal jeg ikke tænke på at købe møbler, service, sengetøj eller noget. Derfor kan jeg i princippet nøjes med at pakke tøj, sko, toiletsager og nogle få mindre ting til hjemmet. Det er rigtig rart, når nu jeg sandsynligvis ikke skal bo der meget mere end et halvt års tid.

Som jeg er begyndt at tænke over, hvad jeg skal have med af tøj, sko osv, så har jeg samtidig ryddet en del op i min garderobe, og har derfor sat en masse ting til salg rimelig billigt, da jeg jo meget gerne vil af med det inden jeg flytter. Jeg har samlet det hele inde på min Tradono shop, så det er nemt at overskue. Skriv gerne her eller derinde, hvis der er noget I er interesserede i.

tøj og sko sælges billigt

English / Happy Sunday everyone! My weekend has been pretty relaxing so far. Most of my time has been spent with family and today I’m planning on getting some work done. Eventhough there’s still a few weeks until I leave for UK I have mentally started packing. I have actually already lined up some of the stuff I’m gonna bring but I’ll start packing for real in the beginning of next month. Since the apartment I’m moving in to is already furnished I don’t have to worry about buying or bringing furniture, kitchen stuff or even bedding and towels. I only have to worry about packing my clothes, shoes and toiletries in to one suitcase, which of course is a challenge itself. Therefore I have just put a lot of clothes, shoes, perfumes, bags etc up for sale so I hopefully can get rid of it before I go. If you are interested in anything, I have it all in my Tradono shop so go take a look and tell me in a comment here on the blog or in my shop, if you are interested in anything.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...