sidste dag i New York

Skirt / Zara, wool jumper / H&M Studio, bag / Aimee Kestenberg, boots / Nibu

Som overskriften måske afslører, så er jeg nu rejst fra New York og hjem til Danmark. Jeg har snart været her en uge, og har på den tid både nå at se en masse af min familie og et par veninder, og så er jeg blevet fodret med kartofler, brun sovs, honningbomber, risalamande og brunkager. Num! De næste dage står også på hygge med venner og familie, men lige nu sidder jeg i toget på vej til pressedag hos 9PR og Holm & Bertung, og så har jeg et par andre hyggelige PR-visit på programmet, som jeg glæder mig til. Det kan I følge med i på min Instagram story i dag, hvis I har lyst. I kan finde mig som @byjennip. Senere i dag står den på julehygge med min søster og en veninde. Planen er at lave en masse havregrynskugler og høre julemusik, måske se en enkelt julefilm og bare hygge.

English / As the headline might reveal I have now left New York and I’m back home in Denmark enjoying the Christmas time with family and friends. I’ve actually been home for almost a week but been quite busy seeing everyone. Ever since I came back home my parent have made sure that I got a lot of Danish Christmas food and -snacks to eat, haha! As we speak I’m sitting on the train on my way to pressday at a few PR-agencies. Looking so forward to get back in the game again. If you are the least bit curious about that, then go follow along on my Instagram stories (@byjennip) today. Not beeing able to attend the different press events I have been invited to back here in Denmark has been one of the few downsides about beeing in New York for 10 months. It’s a small thing compared to missing family and friends though. But honestly I wouldn’t want to be without any of my days in New York.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...