volez voguez voyagezBlogger in SoHo

Dress / Pieces, knit / H&M (more colors here), boots / Nine west, bag / Mango, sunnies / Karen Simonsen x Prego Eyewear

Hvis jeg lige må starte indlægget her med at rose mig selv, så vil jeg (meget apropos mit indlæg i sidste måned) lige pointere hvor god jeg har været den sidste måned til at få blogget. Lige for tiden er jeg bare inde i en god rutine ift. at koordinere blog og arbejde, så jeg får givet den lidt ekstra gas på begge fronter i øjeblikket. Jeg må indrømme at det også tydeligt kan ses på mine besøgstal, at bloggen har været højere prioriteret på det sidste, og det motiverer mig jo bare til at fortsætte den gode rytme. Dog ved jeg at jeg i næste uge ikke får meget tid til bloggen, da mine forældre nemlig kommer her til New York og besøger mig. Det glæder jeg mig meget til. Derfor satser jeg derfor på at være ude og opleve byen i deres selskab de dage de er her.

Forleden var jeg med en veninde inde og se den Louis Vuitton exhibition som er i New York nu og frem til 7. januar 2018, og det kan i den grad anbefales hvis I er i byen i den periode. Altså selvfølgelig hvis I interesserer jer for mode og brandets historie. Det var helt gratis at komme ind (men husk dog at booke en tid online alligevel, da der er kø udenfor), og alligevel havde de gjort meget ud af det hele. F.eks. havde de lavet et virtuel subway station, hvor man kunne vente på LV-toget, og de forskellige rum var delt ind i temaer med tog, skib, propelfly etc. Det var virkelig fint at kunne se en masse af Louis Vuittons helt gamle designs af kufferter, kjoler og tasker, blandet med brandets nyere designs. Du kan booke billetter lige her, hvis det har interesse.

Apropos mit outfit, så lægger det lige op til en lille snak om vejret endnu en gang. Jeg er vist begyndt at nævne vejret ret ofte i mine indlæg, et lidt for nemt emne at hive op. Klassikeren når man ikke ved hvad man skal snakke om, men jeg er simpelthen bare forundret over det crazy november vejr vi har her i New York. I fredags kunne jeg gå ude med bare ben, og have det for varmt i min store trøje. Det var d. 3. november og 23. grader. Bladene var brune og faldet af træerne!! I denne uge lover de dage med 6-7 grader! Yeiks! Hvordan skal man kunne nå at vænne sig til disse vejr skift?!

Jeg har forresten fået en kategori på bloggen der hedder ‘New York‘ hvis I specifikt er interesserede i mine New York indlæg. Det er en god blanding af guides, anbefalinger, tanker om at flytte hertil, mine erfaringer med byen, pæne outfit locations etc.

Louis Vuitton exhibition nyc

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...