playa del carmen

Jeg fik faktisk ikke rigtigt taget nogen billeder med mit kamera, da vi var i Mexico. Derfor tænkte jeg at det ville være oplagt at dele lidt steminingsbilleder fra min telefon, nu hvor vi er hjemme igen. Sådan lidt et forsinket postkort, I ved.

Vi boede på et det virkelig lækre resort Ocean Riviera Paradise, som jeg varmt vil anbefale. Det ligger ca. 6 km uden for Playa del Carmen (som ligger en times kørsel fra Cancun), og har alt fra forskellige restauranter til bowling, spa, fitness, kaffebar og teater. Desuden har hotellet 5-6 pools og forskellige områder alt efter om du foretrækker høj dance musik eller vandrutchebaner og børnevenlige omgivelser. Som det ses på billedet nederst til højre, så ligger den ene pool lige ud til stranden – virkelig skønt! Det var som at gå rundt (eller blive kørt af den hyggelig minibus) i en lille bitte by.

Selvom hotellet havde alt hvad hjertet kunne begære, skulle vi dog en tur ind til byen og fornemme den mexikanske stemning med små boder med farverige tasker og skåle, side om side med butikker som H&M og Michael Kors. Leder du efter sight-seeing i nærheden, så er en køretur ud til Chichen Itza næsten et must, alene fordi det er et af verdens 7 nye vidundere. 

Udover de smukke strande og palmer, som altid er fotovenlige, så har Mexico så mange små charmerende farverige bygninger, som enhver blogger ville elske at blive fotograferet foran. Dog foregik de fleste af vores dage på inden for hotellets område – gerne i en bikini og med en kiwi smoothie i hånden, så bloggen blev sat på lavere blus i de dage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...