lav det der gør dig gladdenim dungareesdenim overalls

Tee / 5Preview, dungarees / L.C. waikiki, sandals / Birkenstock 

Egentlig er det ikke helt hej fra Mexico længere. Jeg landede nemlig i Newark i går aftes. Det var nogle virkelig skønne dage på det lækreste resort lige uden for Playa del Carmen. Man behøvede nærmest ikke bevæge sig ud af hotelområdet, da det i sig selv fungerede som en lille by med 10 restauranter, kaffebar, teater, bowling, spa og fitness, en masse pools og stranden lige ved døren. Vi tog dog ind til byen en dag og fornemmede den mexikanske atmosfære, og vi var også ude og se et af verdens 7 nye vidundere Chichen Itza, som er en historisk attraktion.

Man kan aldrig helt regne med vejret på de kanter på denne tid af året. Der er stor risiko får både regn og orkan. Heldigvis havde vi ingen orkan, regn kom der en lille smule af de fleste dage, og et par dage var det lidt voldsommere. De sidste dage var det dog lidt mere overskyet, men vejret er stadig lunt i det, og så er der heldigvis en masse du kan foretage dig på hotellet. Det var i hvert fald skønt med lidt sol- og bade ferie, selvom vi kom hjem til 20 grader i New York igen. Nu vil jeg faktisk smutte ind tur ind til byen og mødes med en veninde til frokost. Vi blogges.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...