Jeans / Laurie, sweater + leather jacket / SIL, boots / H&M, sunnies / Prego Eyewear x Karen Simonsen 

Billederne her blev taget lige inden jeg rejste tilbage til New York, og outfittet må siges at være noget varmere end hvad jeg det sidste lange stykke tid har været vant til. Det var lidt af en kold fornøjelse at komme til Danmark. Her i New York er temperaturerne dog også begyndt at falde, men vejret svinger simpelthen så meget at jeg nogle dage ligger i bikini ude på altanen og andre dage ifører mig lange bukser og en strik. Ret vild oktober! Dog er jakkerne foreløbigt gemt væk – det er det endnu for varmt til her ovre.

I Danmark nåede jeg dog lige at fange lidt efterårs stemning med de fine røde blade i baggrunden. Her er bladene også så småt begyndt at falde af træerne, og farverne skifter fra grøn til brun. Jeg kan slet ikke vente med at besøge Central Park igen snart og se transformationen. Jeg håber at nå det i morgen inden vi smutter på ferie, og ellers må det blive i slutningen af måneden.

English // These photos were shot in Denmark earlier this month just before I went back to New York. What a change it is to come to Denmark and have to wear big sweaters, boots and a leather jacket and then get back to New York to the most humid October weather! I can feel the weather is finally starting to get chillier and even though I don’t really like cold weather I guess it’s probably for the best. At least autumn is such a beautiful time of year. Can’t wait to see the transformation in Central Park soon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...