soyaconcept denimjakkebyjenni.dk outfit

skirt / Express, top / Urban Outfitters, shoes / Morocco, denimjacket / Soyaconcept, sunglasses / Rayban

Outfitet her er fra en af de mere solrige dage, som vi heldigvis har haft et par stykker af de uger jeg har været i Danmark. Endda et par dage hvor det har været muligt at ligge og sole i bikini. Dog kan jeg godt mærke at denimjakken snart bliver skiftet ud med læderjakken. Temperaturerne i New York har ellers lige været oppe og runde de 30 her de sidste dage Det ville bestemt ikke gøre mig noget hvis de stadig var et godt stykke over de 20 grader, når jeg kommer tilbage i næste uge.

I går brugte jeg dagen på at drikke kaffe i selskab med søde bloggerpiger og på lidt hyggelige PR-besøg. I dag er turen gået mod Vejle, for at besøge min savnede veninde Katrine, og i morgen går turen mod Jane Kønigs pre-opening event i Århus. Så dagene inden afrejse er ret pakkede. Nu vil jeg sammen med Katrine smutte ud og spise mexikansk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...