ilse jacbsen espadrillos

Indlægget er sponsoreret

Jeg ved godt det er sådan lidt at snakke om efterår allerede, specielt når sommeren i Danmark ikke har været noget at råbe hurra for i år. Her i New York har sommeren heldigvis behandlet mig mere end godt. Vejret har været varmt og skønt næsten hele juni og juli, men selvom temperaturerene stadig er forholdsvis høje, har august budt på flere af de regnfulde og overskyede dage. Det er denne her lidt mærkelige overgang, hvor vejret svinger helt vildt – der hvor det endnu er for koldt til at hive efterårs frakken frem, men samtidig kommer der flere og flere dage med lange bukser og lunere bluser.

De meget skiftende temperaturer gør det ærligt talt svært at klæde sig på, men jeg synes at jeg med outfittet ovenfor er kommet frem til et meget godt bud på et overgangs antræk. Ovenpå sommeren kan jeg stadig godt vise mine brune stænger frem i denne denim nederdel, som jeg købte i sidste måned, og så sætte en tyndere strik og en læderjakke til på de noget køligere aftener der nu er indtruffet. De karrygule espadrillos fra Ilse Jacobsen har den der efterårsfarve, og samtidig er det en sko hvor man kan flashe sine brune fødder når det ikke længere er sandalvejr. Du kan finde espadrillos lige her, i bl.a. mørkeblå og støvet rosa, som også er ret fine farver til sensommeren.

Accessories fuldender altid outfittet så jeg har tilføjet sæsonens hotte Chloé inspirerede taske og blogger uret. Jeg kan godt lide dette med guldfarvet rem og sort urskive, men Daniel Wellington har jo et hav af pæne ure at vælge imellem. Find hele udvalget her, hvis du vil se de andre styles. Selvom jeg glæder mig lidt til at tage mine læderjakker i brug igen, så må efteråret for min skyld godt lade vente på sig. Så kan jeg nemlig også nå at få brugt denim nederdelen noget mere. Jeg har dog allerede brugt den en hel del, men det er virkelig også med at udnytte at vejret stadigvæk er til bare ben – i hvert fald de fleste dage.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...