byjenni.dk

Top / H&M, jeans / Only, heels / &other stories, purse / By Malene Birger, sunglasses / Gucci        …        Photos shot by: Lars Wedel

Godmorgen her fra New York, selvom det jo er langt op af dagen i Danamark nu. Det bliver et hurtigt tjek ind for mig i dag,da jeg står med det ene ben på vej ud af døren, på vej til en stor forlystelses park i New Jersey. Vi sad lige i går aftes og kiggede på Youtube videoer af de forskellige forlystelser. Hold nu op, der er nogle halv-sindsyge imellem. Jeg er liiidt nervøs vil jeg gerne indrømme haha.

Outfittet her er fra forleden dag, da jeg selv og et par venner skulle ud og spise, og min gode ven Lars var så sød at skyde disse billeder af mig. Han er egentlig ikke fotograf, men kan godt lide at tage billeder. Dog laver han noget inden for det kreative felt. Han læser nemlig fashion design – lige nu er han i praktik hos Anna Sui her i New York. Mega sejt altså. Giv evt. hans hjemmeside et besøg, hvis I vil se hvad det er han render og laver.

Skoene jeg har på, er nye, og jeg føler mig lidt Carrie Bradshaw når jeg har dem på haha. Jeg kan dog ikke anbefale at tage til New York for at shoppe i &Other stories. Jo, altså de har en masse lækre ting, men jeg måtte f.eks. give ca. 250 kr. mere for skoene her ovre end i Danmark. Av min pengepung! Men fede det er de, og hvis ikke New York er byen til at strolle rundt i lækre pumps, hvor så?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...