Jeg er endelig hjemme i Danmark igen og fordriver foreløbigt ferien og det gode vejr i selskab med min savnede veninde Katrine. Hun var så sød lige at skyde nogle billeder af mig i min nye fine blondekjole fra Doutzen’s summer stories for Hunkemöller. Jeg samarbejder jo som sagt med dem, og var derfor så heldig at der ventede mig en pakke, da jeg kom hjem fra New York. Faktisk ventede der mig en del pakker fra forskellige steder. Så er det altså ekstra hyggeligt at komme hjem til lille Danmark, når man kan sidde og åbne en masse lækre pakker. Jeg ville lige hurtigt vise jer denne kjole, da kollektionen nemlig kun sælges til og med i morgen. Desuden er der lige nu 20% på hele Doutzen’s summer stories kollektionen. Kjolen er rigtig fin ud over en bikini, men jeg ville også gerne integrere den lidt i mine hverdags outfits, så jeg kan få den brugt noget mere. Jeg synes det fungerer fint med et par mere rå jeans til og fin bh indenunder. Den har bar ryg, men jeg skal nok smide billeder af hele outfittet op i morgen så I kan se det.

Foruden kjolen klikkede jeg også denne smukke kropskæde hjem. Jeg tror den kunne være virkelig fin til en bikini eller under en transparent bluse. Der er ret meget med kropskæder i år, og selvom jeg virkelig synes det er sådan en fin accessory, så er det  lidt sådan en skal-skal ikke ting, men nu tog jeg chancen og satser på at den er lige så fin på mig som på billedet haha.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...