SIL Tee // Only Jeans // Zadig & Voltaire taske // Nibu støvler // Essie neglelak // See Concept briller // Stand fake fur

Som I måske ved så rejser jeg snart et smut til New York. Jeg er mentalt ved at pakke, men er rent fysisk ikke gået i gang endnu. Jeg går også og tænker over hvad jeg skal have på på selve afrejse dagen. For mig er det vigtigt at have noget behageligt på, når jeg skal sidde i et fly i 8½ time. Samtidig vil jeg gerne have noget varmt på i det kølige fly, som en pelset jakke. Den er nem at tage af når det pludselig bliver for varmt igen. Jeg har i samarbejde med Miinto.dk sammensat mit bud på et rejse outfit. Det er en lidt svær årstid at klæde sig på til. Det er lige ved at være forår, men selvom dagene er længere og solen oftere titter frem, så er det stadig lidt køligt endnu.

Jeg har holdt outfittet her rimelig afslappet med ripped jeans og en løs t-shirt. Gummistøvlerne fra Nibu Boots er både pæne og behagelige at rende rundt i, og det er der brug for på de lange vandringer man nogle gange bliver sendt på i lufthavnene. For en kontaktlinse bruger som mig, er briller et essentielt item på flyveturen. Jer der bruger linser ved sikkert hvad jeg snakker om, når jeg siger at linserne fuldstændig tørrer ens øjne ud oppe i de højere luftlag. Derfor tager jeg et par briller med i håndtasken, og disse i collagen er et ret pænt bud synes jeg.

Jeg tænker at de fleste af jer kender til Miinto, men det er måske ikke alle der kender deres koncept om at shoppe lokalt online. På Miinto er det nemlig fysiske butikker rundt omkring i hele landet, som sætter varer til salg. Det vil sige at Miinto ikke står for a pakke og sende din vare, men det gør derimod den fysiske butik, som har den vare du bestiller. Til gengæld sørger Miinto for at samle alle disse butikker og brands under deres virtuelle tag.

Jeg selv overvejer at klikke støvlerne hjem, som sendes fra Nibus egen buik. Leveringen er kun 1-3 hverdage, så der er en ret god chance for at jeg ville kunne nå at få dem inden jeg skal rejse. Sorte jeans og en løs t-shirt har jeg allerede i min basis garderobe, men t-shirten her er godt nok sat ned til sølle 60 kr, så måske den ryger med i købet. En lækker taske er altså også værd at sætte penge i, men denne fra Zadig & Voltaire kommer foreløbigt på ønskesedlen.

Indlægget er sposoreret af Miinto.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...