Affiliate links: shirt / My sis’ old one (similar here), jeans / Monki, boots / Ecco (now 30% off), mink headband / Le Noé

Billederne her blev taget for en uge siden, da jeg var ovre og besøge min veninde. Det var seriøst koldt da vi skød billeder, så det var en udfordring at smide jakken, og samtidig se ud som om man ikke var stivfrossen. Først billeder af hende, og så af med jakken og så billeder af mig. Jeg har stadig to outfits fra Marokko, men jeg havde mere lyst til at smide et helt aktuelt outfit  op på bloggen i dag. Nå, jeg skal jo også have lidt outfits at vise mens jeg er i New York. Det er jo ikke sikkert jeg lige møder nogen til at tage billeder af mig, så måske det er meget godt at gemme Marokko outfitsne til der, eller få taget lidt ekstra outfit billeder hjemmefra. Må indrømme at jeg ikke helt kan forestille mig bloggen her helt uden outfits. Så ville jeg virkelig synes der manglede noget. Husk forresten at holde øje med bloggen i løbet af næste uge, hvor jeg smider en lille lækker give away op. Sandsynligvis den sidste give away inden jeg rejser.

English recap / These photos were taken excactly a week ago when I was visitting my sweet friend and blogger colleague Katrine. It was feezing cold and we both struggeled looking like we didn’t freeze on our photos. I actually still have a few outfit photos from Morocco but i wanted to share a more weather apropriate outfit today. Maybe I will safe the Morocco outfits for when I’m in New York. I don’t know if I’ll meet any people to take my outfit photos when I’m there, so I guess it’s good to have a few outfits ready for the blog before I go. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...