top / VRS, skirt / second hand, shoes / H&M, earcuff / Vera Vega, hairband / Asos 

Outfittet her er helt tilbage fra Marokko blogger-turen i november. Jeg har faktisk to outfits mere fra turen liggende, som jeg endnu ikke har fået lagt op. December og januar har virkelig været nogle travle måneder, så ret mange indlæg er det ikke blevet til i den periode. Januar måned blev formit vedkommende sluttet af med opstart af Copenhagen fashionweek. Dog deltog jeg denne gang kun i ganske få ting, da jeg istedet har hjulpet til backstage til diverse shows og events. Det er en lidt hård, men anderledes måde at opleve modeugen på, og så giver det en masse erfaring, jeg kan bruge fremtidigt i branchen.

I går tog jeg direkte fra modeugen og The Jewellery Room til Jylland, for at besøge min savnede veninde og blogger kollega, som jeg er hos til i morgen. Jeg har ikke set hende siden vores tur til Marokko, og så har jeg slet ikke fået set hendes nye lejlighed, så vi har brugt meget tid på at catche up. Jeg satser på at nå at få et mere personligt indlæg op i morgen, men nu vil jeg smutte ud og hjælpe min veninde og hendes kæreste med at lave Spaghetti Carbonara. Vi blogges <3

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...