God aften Chicas (og Chicos?). Jeg sidder lige nu i toget på vej hjem fra en virkelig hyggelig blogger middag på Rossopomodoro. Jeg fik lækker pizza til hovedret og stegt sød pizzadej med vanillesukker og nutella til dessert. Mums, den skal I næsten se på min Snap (jennifromdablog). Den er ok vammel, og samtidig reet lækker. Den skal I næsten prøve hvis I kommer på Rosso. Der er ret hyggeligt oppe på Illums rooftop. Inden vi mødtes med de andre bloggere til aftensmad, mødtes jeg med Sophie til en hurtig billedskydning, for så at besøge søde PR-piger og efterfølgende tage et smut forbi åbningen af Storm & Maries nye butik i Gothersgade.

Jeg ville egentlig bare lige hurtigt vise jer tasken her fra Soyaconcept, som det vist er et par måneder siden at jeg fik, og jeg har egentlig aldrig fået vist jer den sådan rigtigt. Så nu får I lige nogle lidt bedre billeder af den. Den er super rummelig og god at have med. Og så er den pæn. Den passer bare ikke ned i min cykelkurv, så den kommer kun med på tur når jeg er gående eller i bil/tog.

English recap / I’m sitting on the train on my way home from a cosy blogger get-together. We ate at the Italian restaurant Rossopomodoro and I got a delicious pizza and the most delicious and gross dessert at the same time. You can see it here. I can reveal that it contained both Nutella and a lot of dough.

Well I actually wanted to show you my new bag. It’s really roomy and just simple and pretty. It won’t fit into my basket on my bike though so I only bring it when I’m walking og going by car or train.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...