Et hurtigt hej fra skønne Marokko. Jeg selv og en masse andre bloggere er blevet indlogeret på det lækre resort Atlantic Palace i byen Agadir. Desværre har vi et lidt pakket program og er ikke hjemme på hotellet i dagtimerne, så vi forsøger at få taget outfit billeder om morgenen, og så hoppede vi i poolen ved 17-tiden, hvor vejret altså ikke er så varmt mere, så det blev et hurtigt dyp. De af jer der følger med på Instagram (byjennip) og Snapchat (jennifromdablog) har nok set min roomtour på mit lækre hotelværelse, det lækre mad vi får serveret plus alt det by, strand og natur vi oplever. Det er utroligt så Insta-venlig Marokko er haha. I dag har vi været en del i Atlas bjergene, hvor vi faktisk spiste på den hyggeligste restaurant terrasse, og vi havde en skøn udsigt. Med det sagt så er jeg ikke det store natur menneske og foretrækker klart tiden ved poolen eller langs strandpromenadens butikker. I morgen tager vi et smut til en anden by og spiser og kigger på zouk’en. Nu vil jeg sammen med Katrine og Sophie smutte ned i en af hotellets restauranter og spise sammen med alle de andre bloggere.

English recap / A quick hello from our lovely hotel in Morocco. We are staying at the Atlantic Palace resort in Agadir and it is really nice. Unfortunately we have quite a packed program so not much time at the hotel. We did have a little time at the pool though, How gorge is this area?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...