Jeans / VRS, tee / Alexander Wang for H&M, shoes / H&M, sunglases / Primark

Så er jeg endnu en gang på vej mod lufthavnen. Jeg kom hjem fra Düssedorf i går aftes og har kun nået at spise, sove og pakke inden jeg igen skulle afsted. Jeg havde håbet at jeg ville have nået at få blogget lidt fra Düsseldorf, men har simpelthen arbejdet fra morgen til aften,og så har netforbindelsen også været ret begrænset. Jeg er i lufthavnen om en halv time cirka, så jeg kan lige nå at få opdateret jer med dette outfit og med hvad jeg skal i Marokko.

Outfittet her er det sidste jeg havde tilbage fra inden jeg fik klippet pandehåret, og det er ganske simpelt. Selvom det nu er støvle- og frakketid, så regner jeg med at få nogle lidt mere sommerlige outfit billeder fra Marokko – det bliver så skønt med noget sol og varme. Jeg er sammen med en masse andre bloggere blevet inviteret til Marokko af Morrocan National Tourist Office Scandinavia, så det bliver garanteret super hyggeligt. Jeg håber jeg får tid til at blogge der nede fra med nogle friske outfit billeder og lidt af den marrokanske stemning. Dog har vi et ret pakket program, men hvis ikke jeg når at blogge direkte fra Agadir, hvor vi skal på, så kan I være sikker på at jeg nok skal opdatere på Instagram (byjennip) og Snapchat (jennifromdablog)

English recap / I’m on my way to Copenhagen airport now because I’m leaving for Morocco today. I’m invited by Morrocan National Tourist Office Scandinavia so I’m really excited to see what they have planned for us. I hope I will have the time to blog from there but if you want to make sure to follow along on my Morocco trip go follow me on Instagram (byjennip) and Snapchat (jennifromdablog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...