Top / H&M, jeans / VRS, leather jacket / Soaked in Luxury, sandals / H&M

Outfittet her er fra da bladene på træerne stadig var grønne og da jeg endnu ikke havde pandehår. Alligevel er billederne ikke særlig gamle. Med skiftet fra september til oktober er det simpelthen gået så stærkt i vejrskiftet. Det måtte jo komme, men hvor er det en stor kontrast at gå direkte fra sandaler til store striktrøjer. Jeg har haft helt utroligt travlt i denne uge, men på en god måde. Foruden arbejde og at være startet på BA skrivning, så har jeg været rundt hos PR-bureauer til pressedage og til en del events, som I nok skal høre lidt mere om. Jeg tænker jeg deler lidt af de mange billeder jeg fik taget, så jeg kan vise jer nogle af mine favoritter fra SS17 kollektionerne. Der var MANGE lækre ting, så glæder mig faktisk til at kigge alle billederne igennem. God søndag sweeties!

Husk I stadig kan nå at deltage i den lækre give away her. Jeg trækker en vinder i den kommende uge

English recap / This outfit is actually from when the leafs on the trees were still green and before I had bangs. Even so these photos were taken recently. It’s unbelievable how fast the weather has changed as we have reached October. I knew it had to come but it’s quite a big transformation going straight from sandals to chunky knits. I’ve been rather busy this past week. Besides working and starting the BA process I have been visiting PR-agencies for the press days and attending different events which I’ll tell you much more about in a seperate post. I took so many photos of my SS17 favorites so I have to dedicate an entire blogpost to that.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...