Toppen her købte jeg i sidste måned da der var mid-season sale, så jeg var heldig at finde den til halv pris. Jeg har godt nok allerede vist jer den i et outfit, men den var lidt svær at se ordentligt med jakke på og det hele. Selvom den er super sommerlig, så tænker jeg at jeg vil nå at få den brugt lidt inden det bliver alt for koldt. Tænker den vil være fin med læderbukser, ankelstøvler og en lang strik cardigan, men også med jeans og et par OTK støvler. Synes toppen er så fin med prikkerne og flæsekanten for oven. I kan finde den her hvis I er interesserede.

English recap / I bought this cute little crop top at the mid-season sale last month. I have been wearing it ones and eventhough the weather has turned way colder I still want to get some wear out of it. I’m thinking of pairing the top with leather pants, ankle boots and a long knitted cardigan but it will also look good with jeans and OTK boots. You can find the top right here if you are interested.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...