Top / H&M Trend, Jeans + denim jacket / Soyaconcept, flats / H&M, bracelet / The Rubz, rings / Dansk Smykkekunst

Et næsten dugfrisk outfit fra i går. Jeg har været i sommerhus med mine forældre og min søster henover weekenden, og der var virkelig et smukt lys ude i skovområdet, hvor billederne her blev taget. Min søster var så sød lige at skyde disse billeder, så I også endelig kan se mit pandehår nede. Jeg har fået integreret lidt efterårs items i min garderobe så som disse flaskegrønne jeans og mine nye ballerinaer. Dog har jeg ikke helt sluppet sommergarderoben, så jeg fandt det passende at matche det med min nye lækre denimjakke og min fine lille top, som jeg fandt til mid season sale. Synes simpelthen toppen er så sød og fin, så vil prøve at få taget nogle ordentlige billeder af den, så I rigtigt kan se den.

English recap / I wore this outfit yesterday when I was at my parents’ summerhouse. I had my sister shoot a few photos of my outfit and my bangs. Since we are in a transitioning period when it comes to the weather I tried to combine my newest summery items with my new fall items such as the bottle green jeans. Soon enough it will be time for knitweat and leather jackets.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...