Nu skal det ikke lyde som om at jeg er en arbejdsnarkoman, for det er jeg egentlig ikke. Jo vist i perioder har jeg travlt og arbejder en del, men hvis jeg har brug for at koble af så gør jeg det. Det kan jeg vist slet ikke lade være med. Min alenetid med en serie eller en bog bliver egentlig prioriteret ret højt. Jeg er faktisk nok rigtig nem at overtale til at lave alt muligt andet end pligter når det kommer til stykket. Det jeg ville med indlægget var egentlig at fortælle at jeg har læst en bog – det sker rigtig sjældent. Og så vil jeg fortælle hvor begejstret jeg var for den bog. Jeg arbejder et sted, hvor kolleger og især chefer farer fra det ene møde til det andet, og har sindsygt travlt, så da jeg hørte at to af mine travle kolleger havde læst bogen “En arbejdsnarkomans bekendelser” og var ret begejstrede for den, blev jeg nysgerrig.

Jeg skyndte mig straks selv at få fat i bogen, og med det lækre vejr vi har haft i september var det intet problem at få den hevet frem på solsengen. Og den fangede mig altså bare! Den handler om en meget succesfuld karrierekvinde, som bliver afhængig af rusen fra succesen, og som forsømmer dem omkring sig til fordel for sit arbejde. Hun kører derudaf i raketfart, uden at se faresignalerne. Lige indtil det går galt selvfølgelig. En fuldstændig sandfærdig historie om Hanne Feldthus som har haft høje stillinger hos både Q8 og i reklamebranchen.Jeg slugte den råt, og har netop lånt bogen “Den stensikre vej til fiasko” af samme forfatter, som jeg vil begynde på i aften. Jeg har afleveret opgave i dag, og er hoppet direkte i toget mod mine forældres sommerhus. Her skal jeg bare slappe af og nyde de næste dage, og starte på bogen. Jeg håber den kan lave op til 1’eren. Nogle af jer der har læst bøger af Hanne Feldthus?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...