Leatherpants / H&M, tee / VRS, trainers / Lacoste, sunglasses / Primark

Man skulle næsten tro jeg havde planlagt outfittet her, så det matchede baggrunden, men rent faktisk syntes vi bare der så så pænt ud, da vi kom forbi haven med alle de små både. Og så fik jeg selvfølgelig tanken dér, at mit look jo allerede var lidt sailor inspireret med de maritime striber på min top. Jeg må indrømme at jeg synes det er svært hvordan jeg skal klæde mig. Temperaturerne er faldet en del nu, og forleden føltes det for første gang i år, som efterår, men hold nu op hvor vejret alligevel svinger altså. På med jakken. Af med jakken. På med jakken igen.

Igår var jeg til det hyggeligste event med VRS hos PR Connect. Jeg fik set på den nye kollektion og udvalgt mig mine favoritter, og jeg fik spist lækker tapas i selskab med en masse andre søde bloggere. Det er simpelthen så hyggeligt at lære andre bloggere at kende. Jeg nåede også lige forbi Holm og Bertung og Dahl PR, til et kig og et par hyggelige snakke, inden jeg mødtes til en kop kaffe med Isabella fra bloggen Creative Careers, så en ret produktiv dag.

English recap / You would think that I had planned to match the location with my look, but I hadn’t until I randomly spotted the little cute boats and decided to have my photos taken there. After all it did match my sailor striped top quite well. 

Yesterday I attended the VRS event along with some other bloggers. I got to see the new collection and choose my favorites. Can’t wait to show you guys.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...