Top / H&M, jeans / Zara, heels / H&M, shopper / H&M

Outfittet her bliver vist et af de sidste sommerlige outfits i år, selvom jeg stadig håber på lidt sensommer her i september. Jeg tror næsten det kan tælles på to hænder hvor mange gange jeg har haft bare ben i år. Lidt sørgeligt faktisk. Heldigvis har de lovet godt vejr fra midten af næste uge, så det krydser jeg fingre for holder. Der var lige en dag i sidste uge, hvor jeg kunne ligge i bikini og få lidt tan, men ellers er det ikke meget farve jeg har fået hen over sommeren.

Jeg kan helt bestemt bedst lide de varme måneder, og synes at jeg har fået brugt mit sommertøj alt for lidt i år, men jeg glæder mig da en smule til at hive nogle af mine lækre strik ud af skabet, og iføre mig dem med jeans og en lækker silke- eller satintop indenunder. Og så er jeg på jagt efter en ruskindsjakke, som jeg kan have på her til efteråret. Har kig på denne armygrønne en lige nu. Apropos ruskind, så er jeg virkelig blevet glad for min ruskinds shopper, som I kan se ovenfor. Den er super god at have med på studie, arbejde eller ud og shoppe. Det er så nemt lige at smide det i man skal bruge, og så er den bare pæn! Den bliver et hit hos mig her til efteråret er jeg sikker på. Jeg kan se den lige nu er sat ned, men desværre udsolgt, men hold øje hvis du er interesseret – måske den kommer igen.

English recap / wow autumn has really come. It’s no secret that I definitely prefer the warmer months, so I’m really hoping for some Indian summer here in September. Allthough I’m not letting go of my summer wardrobe just yet I can’t deny looking forward to pull out my big chunky knits and wear them with jeans and a long silk- or satin top underneath. Also I’m on the hunt for a suede jacket. Been eyeing this one in armygreen. Speaking of suede I can’t emphasize enough how much I like my suede shopper. It’s really roomy which makes it perfect for both work, school and shopping. I can see that it is now on sale but unfortunately it has sold out. I recommend that you keep an out though if you are interested. Sometimes you are lucky that things get back in stock.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...