Top / Zara, Jeans / VRS, sandals / Mango

Efter 10 dages stilhed giver jeg lidt lyd fra mig på bloggen igen. Sagen er den at jeg det sidste stykke tid har haft travlt med studie, arbejde, modeuge, events og sidst et besøg i Jylland. Dog har jeg flittigt opdateret Instagram, især Instagram Stories, som jeg vist er blevet lidt fan af (er jeg den eneste btw?). Jeg er netop kommet hjem fra Vejle, hvor jeg har besøgt denne skønne dame, som jeg ikke har set i evigheder. Sammen drog vi mod Århus for at deltage i et Olympus event på Hotel Royal. Jeg var iført outfittet her, og jeg formåede på mirakuløs vis, ikke at spilde noget af den lækre brunch på mit tøj. Yes! Jeg har virkelig nydt modeugen og at få set min veninde, men efter at have sovet ude i flere dage, og været vidt omkring fra morgen til aften, så glæder jeg mig virkelig til at sove i min egen seng i nat. Nu vil jeg få arbejdet lidt og så hoppe i seng. Nat nat.

English recap / Felt like I should give a ‘Hello’ on the blog eventhough I’m super busy at the moment. This past week I have been to Copnhagen fashionweek and in the weekend I have visited this girl who I haven’t seen in forever. I just returned back home this evening and eventhough I’m tired and still have lots of work to do I thought I would show this outfit that I wore to an event with Olympus yesterday. I’ll catch up on some work now and then go to bed. Nighty night sweeties. Ps. Remember that I update my Instagram and stories regularly, if you want to see more from the event or how my fashionweek has been.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...