Fur coat / Stylebutler (black version on sale), jeans / Dr. Denim Solitaire, turtleneck / Moss Copenhagen

Jeg er næsten lige steget af toget fra København, efter en veloverstået modeuge. Det har været nogle lange dage, og man er lidt brugt oven på en uge proppet med shows, events, fester og PR- og messebesøg, men jeg klager ikke. Dette outfit er fra modeugens første dag, og vi havde heldigvis lige et hul mellem Modström event og et besøg hos Dahl PR, hvor vi kunne skyde disse billeder. Jeg havde sørget for at holde mig varm med højhalset strik og pels, men vejret var så mildt og lækkert alle dagene, så vi var virkelig heldige. I dag har Katrine og jeg været et smut i Malmø, for at have en hyggedag sammen, inden vi begge tog hjem til henholdsvis Korsør og Vejle. Nu vil jeg se at komme i seng. Jeg har en lang, men spændende arbejdsdag i morgen – hvis I har lyst kan I følge med på mit arbejdes Snapchat bekkoshop, hvor jeg opdaterer fra i morgen. Nat nat.

English recap / Finally back home after an exciting fashionweek in Copenhagen with shows, events, tradefair visits, parties and PR visits. This outfit is from the first day of Copenhagen fashionweek and we just nearly managed to squeeze in the photoshoot between a breakfast event and a visit to a PR agency. I chose to stay warm in turtleneck and fur but the weather was actually so nice during the week. Today my friend Katrine and I took a short trip to Malmö, Sweden to have lunch together before we went home to each our end of the country. I just came in the door like an hour ago and now reaching for my bed. I have a long but exting day at work tomorrow. You can follow along on their Snapchat bekkoshop, to see what we are up to.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...