Godmorgen. Jeg ved ikke hvor mange der følger med nu. Det er yderst sjældent jeg står så tidligt op. Jeg sidder nemlig nu i toget på vej mod København, for at deltage i modeugen, og jeg har siddet her siden lidt i 7. Med dette indlæg vil jeg også lige opfordre jer til at følge med via Instagram og Snapchat, hvis I har lyst til at få lidtopdateringer fra min modeuge. Bloggen bliver der nok ikke så meget tid til i disse dage, men så er det godt at have telefonen med på farten. Har I forresten set, at man nu kan linke til sin Snapchat? I kan finde min her.

Apropos Instagram og Snapchat, så har jeg her samlet et lille recap med mine seneste Instagram moments. Som nogle af jer ved så er jeg startet som Content Marketing Assistant hos Bekko.dk, og selvom jeg kan mærke jeg har fået meget mere travlt, så er jeg så glad for at arbejde der. På det seneste har jeg også fået lidt nyt fodtøj, fint undertøj, været med til et sjovt photoshooot hos Woman og fået en lækker ansigtsbehandling. Vil se om ikke jeg kan få tid til at få lavet særskilt blogindlæg om et par af tingene.

Nu vil jeg smutte. Mit tog er snart fremme, og dagens første gøremål er morgenmad hos Tommy Hilfiger. Måske vi ses?

English recap / Good morning everyone. On my way to Copenhagen fashionweek as we speak. I’ll just encourage you to follow my Instagram and Snapchat to get my updates throughout this week. Hope to see you there. By the way have you seen that it’s now possible to link to your Snapchat? You can find mine here. First stop: Breakfast at Tommy Hilfiger. See you on snap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...