Her kommer tredje og sidste outfit recap fra 2015. Der er altså outfits fra det sidste af sommeren, og så efteråret og vinteren. Denne gang tror jeg mine favoritter må være nr. 1, 8, 9 og 12. Nogle af de items jeg har været særligt glad for i 2015 er mine dungarees, mine læderlook bukser, min grå vinterfrakke (nu til under halv pris) og begge mine overknee støvler; både de høje i ruskind og de flade mere budgetvenlige. Hvilke outfits er jeres favoritter denne gang?

Jeg ser frem til at dele en masse outfits med jer her i 2016, men hvor er jeg allerede kommet dårligt fra start. Det er ikke nemt når man først er hjemme fra arbejde efter mørkets frembrud, og vejret i øvrigt heller ikke arter sig. I dag nåede jeg heller ikke at få foreviget mit outfit, til trods for at jeg havde mit kamera med mig. Min søster og jeg var nemlig oppe og bruge den julegave jeg gav hende. En virkelig lækker ansigtsbehandling på en skøn klinik i Slagelse. Det skal jeg nok fortælle lidt mere om, for det er virkelig et godt sted. Jeg fik heldigvis også lov at hapse lidt billeder deroppe.

English recap / This is the third and last outfit recap from 2015. My faves this time must be number 1, 8, 9 and 12. Which ones are yours? Some of my favorite items must definitely be my short dungarees, my leather look pants, my grey coat (no under half price!!) and both of my OTK boots; both the heeled suede ones and the flat more budget friendly ones.

I look forward to share a lot more outfits here in 2016 eventhough I’m off from a bad start. Each day I’m not home untill the sun has set and even in the weekends I’ve been extremely busy with work. Today though I took some time out and and had a relaxing day with my sister. We had appointments for face treatments and afterwards we went out for sushi. Such a nice day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...