Leather pants / H&M Premium Quality, sweat / Soyaconcept, coat / H&M, boots / Tamaris patent version here

Jeg har været iført nogle af mine vinter favoritter i dag. Læderbukser og den blødeste sweat. Og så har det milde vejr i dag, tilladt ankelstøvler og en tyndere uldfrakke. De sidste mange af dage har det ellers været så koldt at jeg både har haft stor jakke, halstørklæde og vanter på, men i dag har vejret virkelig været skønt. Forleden fik jeg helt en følelse af at det var forår, altså hvis man ser bort fra det virkelig kolde vejr. Solen skinnede bare, og det føltes så rart. Var nødt til at have solbriller på på vej på arbejde. Jeg har haft virkelig travlt på det seneste med både praktik og nyt job, og det har taget lidt energi. Heldigvis er mit job lige mig, og det er så lækkert at kunne lave noget der interesserer mig. Jeg håber jeg snart er ved at være inde i en rutine, hvor både blog, træning og jobs kan hænge sammen.

English recap / I’ve been wearing some of my winter favorites today. Leather pant and the softest sweat. Fotunately the weather today has been so mild that it felt okay to wear ankleboots and a thinner wool coat. A nice change from this past week where I have been wrapping myself up in big coats, scarf and gloves. Hope the degrees are slowly starting to raise now. I’ve been insanely busy with my new job lately but fortunately it’s something that I truly love so hopefully I’ll soon enough get my time organised, so I can manage both jobs, my blog, workouts and all that other stuff.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...