H&M lace body

Jeg fik jo denne smukke blonde body i julegave, og den er bare virkelig pæn. Jeg har kigget lidt på Pinterest efter nogle styling muligheder, så man ligesom bærer den synligt til hverdag og til fester. Jeg synes klart den er god til et fest outfit med en nederdel til eller sorte jeans og stiletter. Jeg må dog sige at jeg er helt vild med looket på nr. 2 billede på collagen nedenfor. Det er på en eller anden måde ret casual, men stadig feminint og sofistikeret, med ripped jeans og en lang lys blazerjakke. Jeg tænker lidt om min skal på en af dagene til modeugen. I så fald skal jeg nok smide billeder op af det.

English recap / I got this insanely beautiful lace body for Christmas and I can’t wait to wear it soon. I’ve therefore found some styling inspiration on Pinterest. For going out I would pair the body with a skirt or some black jeans and heels but I also really like the casual everyday look with the ripped jeans underneath. I’m planning on wearing my lace body to Copenhagen fashionweek in a couple of weeks. If I do I’ll make sure to show you guys. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...