Dress / Just Fab (now on sale!), ankle boots / H&M

Jeg får helt lyst til at starte indlægget med et Velkommen tilbage. Egentlig er det mig selv jeg burde byde velkommen tilbage. Jeg håber dog I stadig er der også. Lige siden jeg har rykket bloggen over på egen server (af tvungne omstændigheder) har der været problemer. Der er stadig nogle ting som ikke er i orden, men ikke noget der skulle have betydning for jer, så nu håber jeg på at bloggen er helt oppe at køre igen. Det er uacceptabelt både for mig og for jer, og jeg har næsten kunne sætte mig ned og tude. Det er ikke let når man ikke er noget teknisk geni haha.

Billederne her er egentlig også ved at være et par uger gamle. Jeg havde kjolen her på til en julefrokost, men har allerede haft den på adskillige gange siden. Den er simpelthen så rar og behagelig at have på. Det skyldes nok at den er lavet af viskose. Jeg synes den er rigtigt god både til hverdag og fest, og jeg har været super glad for at have en pæn langærmet kjole til de mere selskabelige arrangementer her i vinterperioden. Vil også lige hurtigt nævne nylon strømperne, som såmænd bare er fra H&M. De er mørkegrå, og det kan jeg super godt lide. Da det er sjældent jeg når at have et par nylon strømper på mere end et par gange inden de går i stykker, synes jeg at H&M er et godt sted at finde dem. De har også relativt ofte nogle der er sat ned. Man skal bare holde lidt øje.

English recap / I feel like I should start this post by saying welcome back. At least to myself since I haven’t been blogging for many days now. Since I’ve moved my blog to my own server there has been a lot of complications but I hope they are all solved now.

These photos are a couple of weeks old by now. Nevertheless I have been wearing this dress quite a few times since then already. I love the fact that it’s suitable for both day and night. Also it is so so comfy to wear. I gues it’s because it’s made from viscose. A nice dress with long sleeves is really a wardrobe essential for all the social events during the winter.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...