Januar udsalget er startet

 

Godt nytår allesammen. Håber I kom godt ind i det nye år. Jeg linker i dag til lidt lækre sager, som lige nu er sat ned. Daniel Wellington urene er netop nu sat ned, men inde på fangels.dk, hvor jeg har fundet dem og de andre ting ovenfor, har de også mærker som Kay Bojesen, Arne Jacobsen og Rosendahl. Klik her for at se mere. Selv har jeg øreringene magen til dem på billedet, bare i oxideret, og dem er jeg utroligt glad for. De passer til så at sige alt, og er fine til både hverdag og fest. Jeg kunne dog heller ikke lade være at tilføje et par designklassikere som aben og garderen, når nu Fangels.dk har så mange fine af den slags.

Daniel Wellington urene har jeg med vilje holdt noget afstand til, da jeg syntes at de var på en hver modebloggers arm, og selv om jeg aldrig har skilt mig meget ud i min stil, så synes jeg alligevel det er sjovere at eje noget som ikke er alle-mands eje. F.eks. har jeg heller aldrig ejet et par Converse eller en Kähler vase hehe. Dog er jeg blevet jeg lidt ekstra vild med uret til højre, efter at have set det på en af mine mandlige kolleger. Han bar det ret godt. Er I selv med på DW hypen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...