Interior wishes

 

Bare fordi julen er ovre stopper jeg altså ikke med at have ønskelister. Jeg er typen som kan have mapper liggende på computeren, med inspirations billeder til boligindretning, ting jeg har planer om at købe, sager jeg ønsker mig etc. Jeg har nævnt på bloggen før, at jeg var på udkig efter en avisholder, og havde også fundet en pææn en, men denne er lidt mere budget venlig, og så er jeg ret vild med at den kan stå på et bord eller på gulvet, i stedet for at hænge på væggen. Jeg mindes helt min gamle Ikea avisholder, som alle havde dengang. Åh haha. Avisholderen ovenfor og de resterende ting, er fra Cool-Living. Nu er januar som regel den dyre måned, fordi det er der alle regningerne kommer, men det er jo også der alle de gode januar tilbud er, så mon ikke det er værd at holde lidt øje, hvis der er noget man har kig på. Jeg har et par større ting på listen for 2016 i hvert fald, og ret gerne noget der må blive mit i starten af året.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...