bra here, briefs here (black option)

Jeg fik dette smukke sæt undetøj i julegave. Det er helt utroligt hvad det kan gøre, når man åbner en blød pakke juleaften, og der så viser sig at være spækket med blonder. Jeg sidder lige jublende hver gang. Det må jo være en kvindeting at blive så begejstret over synet af blonder, men hvilken pige elsker ikke blonde lingerie?! Jeg er helt vild med dette petroleums farvede sæt, og så endda med bh i en halterneck version. Den er SÅ fin på. Det kan I se et sneak peek af her, eller på H&M’s hjemmeside, hvor undertøjet er fra. Jeg har linket til det under billedet. Jeg er virkelig positivt overrasket over det udvalg af lingerie H&M efterhånden har fået. Bl.a. også denne body fra min ønskeseddel, som heldigvis også lå under træet i torsdags.

English recap / I got this stunning set of lingerie for Christmas. It’s amazing what a little lace underneath the Christmas tree can do. I guess it must be a woman thing to sit and clap my hands as soon as I see lace but what woman doesn’t love lace lingerie?! I’m crazy about this petroleum colored set that even has a bra in a halterneck version. It is SO pretty on. You can see me wear it here or you can find the model wearing it at hm.com where the underwear is from. I’ve linked to the lingere underneath the photo. I’m really pleasantly surprised about the great selection of lingerie that H&M has to offer. For example also this body from my wishlist which fortunaly was also underneath the tree on Christmas eve.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...