Jeg har samlet mine outfits fra den første del af året frem til starten af april. Den er den kolde periode, og vi havde da også sne i starten af året. Min pelsjakke fra Stylebutler har, som I kan se, også været på en del gange. Nu er temperaturerne også der hvor det er koldt nok til at hoppe i den igen. De af jer der følger mig på Snapchat (jennifromdablog) har allerede set mig med den tidligere denne måned. Jeg vil poste flere outfits fra året løbende, og også et enkelt indlæg med opskrifter fra året der er gået. Jeg synes sådanne indlæg er en ret fin måde at slutte blog-året af på.

English recap / The outfits above are some of what I wore in the beginning of the year. As you can see we had snow here in Denmark in start January. Very pretty but not so handy. I also wore my fur coat quite a lot last winter. Time has finally com where it’s cold enough to wear it again. Those of you who follow me on Snapchat (jennifromdablog) has already seen me wearing it earlier this month. I’ll post some more outfit recaps in a few days. I think it’s such a good way to end the year blog wise.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...