Januar udsalg

I har måske bemærket at januar udsalget allerede er begyndt flere steder. I H&M startede det allerede inden jul, og på flere webshops er varerne nu også så småt begyndt at blive sat ned. Blandt andet hos butiknille.dk, hvor jeg har udvalgt mig nogle ting, som jeg ikke ville have noget imod landede i min garderoe. For eksempel er flere ting fra Ivan Grundahl sat ned. Se mere her. Jeg har nogle gange forbundet Ivan Grundahls tøj med kvinder på min mors alder og op efter, men de gange jeg har set deres show under modeugen, er jeg blevet ret fascineret af deres kreative og skæve univers. Ivan Grundahl leverer altid lidt ud over det sædvanlige.

Frakken fra Paul Smith og den lækre strikhue med dulle, har jeg altså også et ret godt øje til. Jeg har endnu ikke selv startet shoppe-ræset, meen der er da et par ting jeg holder øje med, og måske falder jeg også over noget udsalg, når nogle af mine gavekort skal bruges, og når jeg i starten af januar tager ud og bytter et par julegaver. Er I begyndt på udsalgs shopping endnu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...