My Snapchat and Instagram

Jeg snakkede for nyligt om Snapchat, da jeg lavede et indlæg med 3 snapchattere at følge. Jeg har altid været en meget traditionel pige, og har altid været længe om at omfavne nye ting i forhold til teknik. Ting som smartphone, Snapchat og netbank fik jeg nærmest år efter alle andre, og jeg har da heller ikke Mobilepay. Behovet har bare ikke været der. Det tager bare lige noget tid for mig rigtigt at have tiltro til sådan noget, men det plejer som regel at komme hen ad vejen.

Instagram har jeg brugt rigtigt meget til at dele de små øjeblikke, som ikke nåede det til bloggen. Sådan lidt mere her-og-nu øjeblikke. Efterhånden har Snapchat gået hen og erstattet den funktion, som min Instagram havde, og min Instagram bruges nu mere til lidt mere æstetiske billeder. I skal være hjertens velkomne til at følge med både på Instagram og på Snapchat. I dag har jeg f.eks. anbefalet mit yndlings sushi sted, besøgt PR-bureau og beundret juleoppyntningen i Københavns gader. Og tak til alle jer nye der er kommet til på Snap på det seneste, det er så hyggeligt I vil følge med. Vi snappes.

English recap / I recently did a post on 3 snapchatters to follow. This post is more about my own Snapchat and Instagram and how I use it. I used to use Instagram for little everyday moments but as I have gotten more and more confident with using Snapchat, that has sort of taken over the function Instagram had and I now use Instagram to upload a bit more aesthetic photos. I recently opened up my Snapchat to everyone – thank you to all new followers on there lately – so nice that you feel like following me. You are all very welcome to follow along on both Instagram and Snapchat. Today for example I recommended my favorite sushi place, visited a PR-agency and filmed the Christmas decorations in the streets of Copenhagen. Such a nice day.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...