Ville lige vise jer dette fine sæt blonde undertøj, jeg fik til eventet forleden. De af jer der følger mig på Instagram har allerede fået et glimt af det. Jeg synes det er så fint og feminint. Det er fra mærket Abecita, og deres Little Wonder Lace kollektion. Jeg synes virkelig at trekants-bh’er er så fine. De giver ikke meget support men er behagelig, og smuk under en let transparent skjorte eller lignende. Et lille tip er evt. at tage en stropløs bh inden under, hvis man vil undgå for meget gennemsigtighed, eller blot ønsker den ekstra støtte. Jeg møder først på arbejde kvart i 11 i dag, så jeg tænkte jeg ville udnytte morgenstunden til at få blogget lidt. Så satser jeg på at nå ned og træne når jeg har fri fra arbejde i aften.

English recap / Just wanted to show you guys my new beautiful lace lingerie. Those of you who follows me on Instagram has already seen a glimpse of it. It’s so delicate and feminine. It’s from the brand Abecita and their Little Wonder Lace collection. I love triangle bras. They don’t give much support but they are so comfy and the look pretty underneath a slightly transparent shirt. A little tip is to put a strapless bra underneath the triangle bra for better support or if you wanna feel a bit more covered up.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...