Jumper / Soaked inLuxury, jeans / Dr. Denim, boots / Missguided

Outfittet her er fra forleden, og et typisk hverdags outfit på denne årstid; jeans, stor strik og en varme støvler. Jeg lever nærmest i denne strik for tiden. Kan godt lide at den er så oversize og løs i det, og ærmerne er også dejligt lange. Føler helt jeg kan gemme mig væk i den. Jeg har haft lidt travlt de sidste dage med eksamen, arbejde og julefrokost, så det er på tide jeg får blogget lidt igen. Jeg kommer også til at få travlt den kommende tid, da jeg starter i praktik, men jeg håber jeg kan komme ind i en god rutine, med at få koordineret både, arbejde, bloggen, træning og alt det andet. I må have en god søndag aften derude <3

English recap / This outfit is a typical fall outfit for me; jeans, an oversized woolen jumper and some warm boots. I litterally live in this jumper these days. I can’t count how many times I have worn it since I got it a couple of weeks ago. It’s so easy to just throw on to any outfit when it’s freezing cold.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...