på jagt efter nyt objektiv

 

Jeg har ret længe, gerne ville have et nyt objektiv, et med en højere f-værdi, som kan give den der slørede baggrund, som mange af os bloggere jo er så glade for. Det står stadig meget højt på ønskelisten, og jeg håber at få det købt inden næste modeuge, så jeg kan få nogle super skarpe billeder der. Jeg ved ikke hvor meget I kender til Power.dk. Måske har I set reklamerne i fjernsynet. De forhandler alverdens forskellige former for elektronik online, men åbner nu også deres fjerde powerhouse på Frederiksberg. Jeg klikkede mig straks ind på kameraer og objektiver, for at se mærker, priser og funktioner. Jeg skal i hvert fald ind og tjekke deres webshop i morgen, når det er Black Friday. Tænk hvis man kunne finde et lækkert objektiv til en god pris. Faktisk starter deres Black Friday allerede i nat kl. 01.00, så det er da værd at giver Power.dk et besøg senere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...