Jeans / Dr. Denim, coat / Soyaconcept, booties / H&M

Meget friske outfit billeder fra i dag. Vi har virkelig været heldige med november vejret i år. Det har været så mildt og skønt at det næsten har været for varmt med tykke vinterfrakker.  Derfor er jakken her bare helt perfekt til den her tid på året, hvor temperaturen stadig er lidt efterårslune. Det er lidt svært at se på billederne her, men jeg har min nye metallic øjenskygge fra Gosh på. Den kan jeg virkelig anbefale, da den holder super godt på øjenlågene. I kan se den meget bedre i den video jeg har lagt op på min Snapchat (jennifromdablog). Det bliver et meget kort indlæg fra mig i dag, da jeg står med det ene ben ude af døren. Jeg skal nemlig hjem til min veninde lige om lidt og hygge med god mad og film. Jeg har stået for desserten – en lækker brownie med revet marcipan i. Mmmh.

English recap / These photos were taken earlier today before the sun went down. It’s so early it gets dark these days. This coat is perfect this time of the year when the fall temperatures are still warm and the weather is mild. We’ve been extremely lucky with the November weather. It’s a little difficult to see in these pictures but I put on my new metallic eye shadow from Gosh today. Can really recommend it. You can se it much better in the video I have posted on my Snapchat (jennifromdablog). On my way out as we speak so better go now.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...