top / H&M, skirt / Pieces, booties / Jette Riis, braelet / Majorica

Forleden nød jeg god mad og vin i godt selskab. Jeg var dog uheldig at spilde rødvin på min hvide top. Ikke smart. Heldigvis ordnede min veninde den grimme rødvinsplet med en gang Vanish, og pletten gik overraskende nok væk med det samme. Deres synkroniserede reklamer i fjernsynet med folk der er overdrevne lykkelige over virkningen, appellerer ellers ikke lige til mig, men der er åbenbart noget om det haha. Pletten var i hvert fald pist væk. En tur under hårtørren med blusen, og så var jeg klar til at gå i byen.

Jeg overvejer faktisk om toppen skal på på fredag sammen med sorte jeans, ankelstøvler og en sort blazer. Jeg skal sammen med min gruppe pitche en idé til et projekt vi kører i samarbejde med en lokal virksomhed. Kender I ikke det at man gerne vil klæde sig lidt business agtigt til sådan nogle ting? Det er nok det der med at fremstå professionel.

Husk at kigge ind forbi bloggen i morgen, hvor jeg starter en lækker give way 😀

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...