oversized sweater

Jeg ville lige vise jer et billede af min nye rare strikbluse, som jeg snakkede om i går. På den måde kan I bedre se hvordan den falder og sådan. Den har nogle dejlige lange ærmer og er lidt løs i det, så man føler man kan gemme sig helt væk i den. Perfekt til hygge på sofaen med en bog og en kop te, som citatet så fint siger.

Jeg havde faktisk tænkt at jeg i weekenden skulle få ordnet en masse i forhold til bloggen, men i går hyggede jeg med god mad, vin og Cranium i godt selskab. Det endte ud i lidt bytur, så eftermiddagen i dag, er blevet tilbragt på sofaen med genudsendelse af Vild med dans, og en lur, som trak ud hehe.

English recap / Just wanted to show you my new jumper that I talked about yesterday. Yesterday I had dinner and wine with good friends so this jumper would have been perfect wearing on the couch today.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...