New adds to my wardrobe

Jeg har fået tilføjet lidt sager til min efterårsgarderobe, bl.a. disse Missguided over-knee støvlerdenne strik fra Soaked in Luxury og ørestikkerne samt øresmykket fra Carré. Jeg modtog støvlerne forleden og havde dem på for første gang i går. Jeg ved godt det ikke er så længe siden, jeg købte et par over-knee støvler, men manglede virkelig et par flade, og efter at have læst godt om disse mere budgetvenlige af slagsen, blev de klikket hjem. De virker til at være ret populære, da de hele tiden bliver udsolgt. Jeg måtte tjekke Asos ivrigt i et par dage før min str. kom hjem på lager igen. Jeg vil sige at de er en smule til den store side, så der er rigeligt plads til tykke sokker. Ligeledes er de faktisk ret store i læggen. Jeg har lidt brede lægge, og jeg synes de var rigeligt store, og super nemme at få på. Så jeg kan klart anbefale dem til piger med lidt brede lægge. Dog er de ret glatte nedenunder, så de skal lige slides til på noget asfalt (;

Blusen er også en smule til den store side, men bare dejligt oversize synes jeg. Den får I nok at se i et outfit snarest. Tror den kommer til at ryge på en hel del til vinter. Nu vil jeg smuttei køkkenet og få lavet noget aftensmad. Vi blogges.

English recap / I’ve added some new items to my fall wardrobe. I know I recently bought a pair of over-knees but found a cheaper version without heels on Asos, so they are a bit more wearable for long days. Find them here. I’ll say they run large. Would have sized half a size down if I could. Also they are quite big around the calf so recommendable to girls that like myself have big calfs. The woolen jumper also runs a bit big but I really just love that it’s a bit oversize. The earrings and earpiece are all from Carré Jewellery and a perfect accessory to my fall outfits.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...