Balmain x H&M faves

Nu er der ikke længe til den meget omtalte Balmain x H&M kollektion rammer butikkerne. Jeg har ovenfor samlet mine favoritter. Der er virkelig virkelig mange fine ting, og hvis ikke det var fordi jeg vidste at mit dankort ville brokke sig, så var der godt nok mange ting fra kollektionen jeg kunne købe. Der er præcis alt det ekstravagante, som jeg efterspurgte ved sidste års designsamarbejde. Der er mange sager i den dyre ende, som perlebesatte blazere, silkebluser og glitrende kjoler. Hvis jeg stod og skulle til et bryllup eller andet større arrangement, ville sådan et item være perfekt, men når der ikke lige er noget sådan i vente, så er jeg bange for det bare kommer til at hænge hjemme i skabet. Mine favoritter er derfor  ovenviste items, som jeg synes er ret nemme at style. Jeg overvejer især om t-shirtsne og læderbukserne skal klikkes hjem. Det er items der altid kan bruges. Silkekjolen og de alt for lækre lårlange støvler har godt nok også fanget mit øje. Har I nogle favoritter fra dette års designsamarbejde?

Kollektion rammer H&M Lyngby, Amagertorv, Galleri K, Frederiksbergcentret og Århus d. 5. november kl. 9, og så får dén på Købmagergade herretøjet. Faktisk er det kun H&M på Amagertorv som får ALT fra kollektionen, så hvis I er på udkig efter nogle af de dyreste items, er det der I skal gå hen. Ellers er kollektionen også online samme dag kl. 10 på hm.com

English recap / I have begun to count the days till the Balmain x H&M launch. Therefore I have now collected my favortes above. I have added the prices in Danish kroner but soon you can find it in your currency online at HM.com. My eye has really caught the thigh-high boots, the silk dress, the logo tees and the leather pants. Anything from the collection you can’t live without?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...