Da mine forældre i sidste måned var i Paris, købte de en lille gave med hjem til min søster og jeg. Vi fik hver et lækkert sæt med produkter fra Vichy. Hvilket bedre sted at købe Vichy produkter, end det land, hvor det har oprindelse? Sættet består af en sololie, en serum og en bodylotion. Jeg er ret glad for Vichy, så jeg glæder mig til at tage disse lækre produkter i brug.

Det var første gang at mine forældre besøgte byen, så de har selvfølgelig købt et af de ikoniske eiffeltårne med hjem som minde. Jeg synes selv de er så fine, og som tårnets popularitet her i blogland er steget, har jeg også selv fået øjnene op for, at bruge souvenirs som indretnings genstand.

English recap / When my parents went to Paris last month they brought back a little giftbox with Vichy product for me. In the box was a sunoil, a serum and a body lotion. I can’t wait to try the products from Vichy. As you can see my parents also bought one of the iconic little eiffel towers as a souvenir. I really like the idea of using souvenirs as little interior items. The raw look of the tower makes it go with almost anything.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...