Jeg har samlet nogle af mine outfits fra den seneste tid. Som I kan se, har jeg været rigtigt glad for mine blå sandaler. Og farver. Mine outfits afspejler i hvert fald tydeligt at de er fra sommerperioden. Den næste omgang outfits er garanteret præget af nogle noget mørkere farver. Jeg har formået at have bare ben en del gange, taget i betragtning hvor kort sommeren har været. Jeg må sige, jeg håber stadig på at der når at komme nogle lidt lunere september dage, hvor jeg lige kan nå at få luftet stængerne en sidste gang. Jeg vil smutte igen, da jeg sidder i toget på vej til arbejde. I morgen vil jeg poste mit outfit fra i går. God weekend! 🙂

English recap /  I have collected some of my latest outfits above, and as you can see I’ve been very happy with my blue sandals. Also my outfits shows that it has been summer. They are quite colorful and bright compared to my fall/winter wardrobe. So next round of outfit photos will propably be much darker. I’m actually on my way to work now, so I’ll have to switch off my computer but I will post another outfit tomorrow. Have a good weekend everyone! 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...