Shorts / L.C. Waikiki, button up + heels / H&M, blouse / Calvin Klein

Selv om vi har haft rimeligt vejr den sidste uges tid, så er vi bare nået en tid på året, hvor vejret er blevet mere gråligt, og der er kortere mellem regnbygerne. Heldigvis fik vi hurtigt skudt billederne her, da der var et ophold i regnen. Hvor har mine blå sandaler egentlig været meget på henover sommeren. I må snart være trætte af at se dem hehe. Til gengæld varer det nok heller ikke længe før det ikke er vejr til at hoppe i dem mere, men det er altså nogle af mine bedste hæle at gå i, da de ikke er højere end de er.

English recap / Eventhough the weather has actually been reasonable the past week we can’t avoid that it’s fall now. The weather is getting slightly more grey and it rains more often. I was lucky that the rain had stopped just before these photos were taken. I must say I have been wearing my blue sandals a lot throughout the summer, perhaps so much that you are tired of seeing them haha. I will say though, that I think it’s only a matter of time before they are placed on my shoe shelves and won’t be worn untill next year.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...