Fall bags

Jeg har været på lur efter en god taske i en lækker kvalitet, I ved sådan en der bare komplimenterer alle ens outfits, og kan bruges næsten hver dag. De nye efterårskollektioner er heldigvis begyndt at komme frem. Også hos NEYE er den nye AW15 kollektion kommet frem – og den er lækker. Jeg har selv en masse tasker fra highstreet butikker, som jeg købte fordi jeg lige havde et godt øje til dem på lige det tidspunkt. Let’s face it, kvaliteten er bare ikke den samme og man bliver bare hurtigere træt af at se på den. Så jeg tænker det snart er på tide at smide lidt flere penge efter en taske og investere i en mere tidsløs af slagsen. Jeg burde klart vælge en rummelig en, men mit øje blev altså fanget af den øverste i kroko-look fra Markberg. Jeg fandt den inde hos NEYE, hvor jeg ellers mest plejer at kigge efter Adax. Jeg vidste slet ikke at de havde Markberg, før jeg var inde og besøge deres webshop i dag. Måske det er en efterårsnyhed, ligesom resten af taskerne ovenfor? (;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...