Der er næsten ikke noget bedre end de dage hvor man bare har tid til lidt selvforkælelse. Efter have have trasket rundt i forskellige sko under modeugen, var mine fødder helt smadrede, og jeg kunne ikke tænke på andet end at skulle forkæle mine trætte ømme fødder med et lækkert og beroligende fodbad. Det er skønt bare at kunne sidde og slappe i af med fusserne i vand og et magasin i hænderne.

Lige så meget mine fødder trænger til pleje om sommeren, trænger mine hænder til pleje om vinteren. Eftersom jeg arbejder i en smykkeforretning, synes jeg det er vigtigt at mine hænder ser pæne og velplejede ud. Når min arbejdsuniform består af bl.a. ringe, så er fokus automatisk meget på mine hænder. Det er derfor ikke særligt ideelt, at stå i butikken med flossede neglebånd og afskallet neglelak. Jeg smører derfor ofte mine negle og neglebånd med en neglebånds creme, og sørger for at have pæne negle. Jeg kan godt lide et naturligt look, hvor neglene ikke ser super lakerede ud, men mest af alt velplejede. En farverig neglelak i ny og næ, er jeg dog heller ikke bleg for at påføre mine negle. Jeg afslutter bare altid med en topcoat for lidt shine og længere holdbarhed.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...